I år spelades turneringen på La Duquesa, Almenara, och finalen 11 oktober på fina Valle Romano Golf & Country Club. Där avslutades med en gemensam middag och prisutdelning i det fina klubbhuset. En nyhet i år var att Sydkustens Richard Björkman anlitades för att göra ett omfattande fotoalbum samt videos från tävlingen.

Tävlingen på Valle Romano vann Anders Lövgren med fina 70 slag netto. Ett slag efter kom Mai Aksnes och Inger Anne Berge.

Hjördis Fahlstedt blev sammanlagd mästare i damgruppen med 219 slag och herrgruppen kammades hem av en av tävlingens många norrmän, Ove Aksnes med 223 slag.

Troféer delades även ut för närmast flagg på hål 13 som sponsrades av Swedbank, bästa bruttoscore samt ett flertal lottpriser.

Övriga sponsorer förutom Swedbank denna säsong var Consulting AC Bergman, Brunos Car, Golfino, Gaston Golf, Familjen Berg Enger och Lundgren samt Sydkusten.