Fransmännen dominerade matchen totalt och hade ett otal målchanser. Matchens enda mål gjorde dock inhopparen Nacho för Real Madrid, efter en misslyckad utrusning av målvakten Trapp. Real spelade utan flera av sina ordinarie spelare, men tack vare segern har de redan säkrat en plats i åttondelsfinalerna.

Atlético Madrid fick nöja sig med mållöst borta mot gruppens svagaste motståndare Astana. Spanjorerna hade visserligen två skott i ribban, men det verkade som om deras kreativitet frusit till is i kalla Kazakstan.

Sevilla behöver närmast ett under för att gå vidare ur gruppen. De blev total överkörda hemma av Manchester City, som vann med 3-1. Engelsmännen ledde med 2-0 efter bara tolv minuters spel och samtliga mål gjordes i första halvlek. Sevilla är piskade att vinna de två resterande matcherna och är samtidigt beroende av motståndarnas resultat, om de vill gå vidare.